31 Augusti 2014

Alla som tatuerat övre delen av ryggen kan nog intyga att det är ganska jobbigt att smörja tatueringen...Får böja armarna som jag vet inte vad..
Dagen har bestått av telefånsamtal till och från 1177 och sjukhuset.. Slutade med att jag inte behövde åka in pga att det var överfullt på avdelningen osv ska eventuellt ringa imorgon men måste jobba. Inga vikarier typ så hoppas på det bästa. Blir kanske en tid på eftermiddagen eller så blir det droppin på umo. Dock tror jag att ultraljud kan bli nödvändigt.. Aja mindre kul dag. För övrigt så vet jag inte om jag sa det men i fredags innan jag skulle in till stan ringde de ifrån universitetet och sa att jag kom in... Tackade dock nej. Men ändå, känns bra att veta att man kan.
 
Önskar att jag hade något mer intressant att skriva om.. eller ja det finns men är inte passande just nu. Menar att jag vill att något ska hända typ. Förutom tisdag och håret (börjar tveka på hur jag vill ha det) är mitt liv ganska trist. (okej vissa delar är väl inte det..men ja..)
Och tänker passa på att säga att sommaren har gått otroligt fort som vanligt! Imorgon är det officiellt höst, vilker börjar märkas. Så blir snart varmare kläder, te & andra varama drycker och höstmys. Måste skaffa lite nya kläder och skor nu. Har redan hittat ett par otroligt snygga skor som jag är väldigt sugen på att köpa. Kanske tar en sväng på stan nu i veckan..