30 December 2014

Blev visst inte någon mer uppdatering förra veckan. Men hur som helst... Blev att åka skoter förförsta gången i mitt liv i fredags. Var riktigt kul! Har också ett klipp när jag åker med Robin bakpå. Körde även mer efter och maxade då farten. 
Kom hem i lördags runt 19:00 efter ett par väldigt kalla med bra dagar i norrland. Dock blev det ett till bråk på fyllan vilket inte var så bra. Vet seriöst inte varför det blir så hela tiden. Är så trött på det och orkar inte med sånt längre. Grejen är den att det kommer upp småsaker som jag tror att jag överreagerar på. Vissa saker tycker jag dock att jag har rätt att bli upprörd över. Men det är fortfarande inte bra att det kommer upp när man inte tänker som klarast vilket leder till att allt blir uppförstorat. Men det är bara att jobba på det.
 
 
 
 
 
 
 
Köpte en hamster förut. Den är supersöt och tror nästan att en viss någon tycker att det var lika kul som jag. (eller mer) Vet inte om det är en kille eller om det är en tjej än så har lite problem med att döpa den. Tänkte att jag skulle göra ett försök till att se vilket kön den har men den började göra nr 2 så det gick inte så bra.. Kan dock ha sett påbörjan till en liten sak som kan betyda att det är en kille, men är inte säker.... Har faktiskt velat ha en ett tag nu så passar på då Robin nu ska vara borta tills på söndag så jag får chansen att få den att gilla mig först (skämtar bara.. typ..)
 
 
 
 
Det är väl på sitt sätt bra att få vara ifrån varandra ett tag. Det är inte direkt jätte kul att vara utan honom på nyår. Men jag förstår att han vill med till sälen och åka snowboard då det inte är varje dag man får den chansen. Men inte så jätte kul att det är just på nyår och desutom det första vi skulle ha firat tillsammans men jag antar att det är lika bra. Man har sina prioriteringar och vissa saker kan man inte göra närsom heller. Okej man kan väl inte fira nyår varjedag heller.. Haha som ni märker känner jag mig lite smått kluven angående detta. Vet inte om jag ska vara "sur" eller vad man nu ska kalla det. Besviken beskriver nog känslan bättre. Men sammtidigt skulle jag aldrig kunna säga åt honom att inte åka, jag vill inte vara den sortens person som hindrar sin partner från att göra det den vill göra och jag missunnar honom inte detta när jag vet hur mycket han vill det. Men det känns lite surt att det är just nyår som han var tvungen att åka bort. Sen så kan det väl vara så att han vill fira det med mig också men att detta kom upp samtidigt och då passa han på. Kan också säga att han faktiskt frågade om det var okej, efter att ha kollat upp saker osv... Fast han vet att jag aldrig skule ha sagt att det inte var det för som jag sagt det är okej att han åker. Hade det varit vilken annan vecka som helst (nästan) så hade jag inte reagerat på det men.. Upprepar mig igen och säger att det är som sagt vårat första nyår tillsammans. 
 
Vet dock inte hur jag ska känna angående att det var ett så självklart val att åka.
 
 
En mycket bra låt som har en del minnen med sig från sommaren.