18 November 2016

Okej så det var ett tag sedan jag skrev.. Igen. Men det har varit så mycket med jobbet och privat som jag inte kan ta upp här, vilket har gjort att jag bara inte känt för att skriva.

Bra saker har såklart också hänt. Skaffade mig en bil för snart 2 veckor sedan vilket är superskönt! Och ja vad har mer hänt? Satte upp julgranen. Jag vet att det är tidigt men jag bryr mig seriöst inte om det. Vill jag ha min julgran fixad i november är det min sak.
Sedan kan man väl säga att trots att dy har varit väldigt mycket nu finns det en sak som har fått mig på väldigt bra humör. Det var dock lite oväntat men det kanske är sådana saker som är bäst? Jag vet inte men det går framåt iallafall och tiden går så himla fort bu tycker jag. Snart är det jul och sedan nyår vet inte riktigt hur det har gått till men ja.

Nu ska jag köra vidare på mitt pass till 22:00 sedan tar jag helg. Imorgon blir det mat och lite trevligheter med en väninna och hennes tjej, sen på söndag blir det att åka och fira min syster en sväng på förmiddagen. Hon fyller nämligen 16 på måndag. (vet dock inte hur det kan komma sig när hon fortfarande är 10 i mitt huvud)