Mini semester Maj 2015

Har haft en riktigt bra mini semester med min fina sambo.
I tisdags åkte vi till Stockholm och gick omkring där med Robins bror och en kompis till dem. Var riktigt trevligt! Kaffe på starbucks, snusmakeri och sedan var Robin och hans bror på casting inför "Spring" (gamla på rymmen) så de får veta om de kommer med innan midsommar. Lite spännande...
Efter det gick jag och Robin ner mot hamnen för att åka på en tvådagars kryssning till Tallinn. Det har varit ett par underbara dagar med fint väder (konstant sol), bubbelpool+bastu, mycket skrattande och lite välbehövlig tid för oss själva. 
Det är skönt att bara komma bort ibland även om det bara är några dagar och det behövde vi verkligen.
Vi kom tillbaka tillbaka till Sverige ca 10:00 i torsdags och bestämde oss för en till heldag i Stockholm, så vi åkte till centralstationen för att lämna väskor och jackor. (lite otympligt att gå omkring med en väska som väger ca 40kg)
Tog först en sväng på stan och sedan gick vi bort till skansen och var där ett tag. Det var kul att kolla på djuren osv men det var varmt som jag vet inte vad! Fast ska väl inte klaga på fint väder.
Efter skansen blev det en till sväng på stan och sen en tur till söder. 
 
Som sagt denna mini semester var välbehövlig och hede riktigt kul trots blåsor på fötterna från att ha gått omkring överallt i tre dagar. Hadde gärna stannat längre men man måste ju tillbaka till verkligheten och tyvärr det dåliga vädret nån gång.
Tog också massa bilder och filmade lite så lägger upp lite av det här.