24:e September 2017

Vet inte vad jag ska skriva.
Har hänt både bra och mindre bra saker de senaste dagarna.
Det dåliga är att vissa personer förväntar sig att man ska prioritera jobbet över allt annat. Bara för att jag har en viss roll betyder det tydligen att jag inte har rätt till ett privatliv och egentid.
Hör ni hur det låter?
Dessa personer verkar förvänta sig att man ska finnas tillhands med råd och vara redo att hoppa in 24/7. För som sagt: tydligen har jag inte rätt till ett privatliv utan för jobbet.
Har 100 saker som jag måste bli klar med inför nästa helg och flytten. Sedan hade jag även lite privata ärenden som gorde att jag inte sov förens efter 4:00 inatt så stängde av min mobil - vilket var dumt.
När jag vaknade vid 9:30 för att gå på toa tänkte jag att jag skulle lägga mig och sova igen.. men när jag slog på mobilen hade jag ett x antal missade samtal och sms. Det slutade med att jag satt i telefon i ca 2h för att lösa ett problem, som sedan inte fanns och då blir andra involverade arga när denna lösning inte längre var aktuell. 
Så dessa 2h plus ett x antal samtal utöver det försörde denna söndag. 
Var inte så lätt att hinna med allt som skulle göras när telefonen ringde hela tiden och sedan skulle jag även iväg på en grej. Kom hem för en stund sedan och då är dagen nästan slut.
Känns riktigt bra måste jag säga.
 
 
Nu till det som är bra:
 
JAG SKA PÅ THE KILLERS!!!!!!
De är ett av mina favoritband och de kommer till Sverige för en spelning i globen den 24:e februari. 
Har större delen av deras låt "When you were young" in tatuerad på ryggen och ena benet. Alltså jag är så obeskrivligt taggad på att få se dem live!
 
Det andra är att jag har återupprättat lite kontakter med några av mina närmsta vänner som har varit lite skakiga. 
Det ligger på båda sidorna att det har blivit så här men ibland är det inte så lätt att hinna med allt utöver jobb och verkligheten.