30 Oktober 2016

Firade halloween igår och hade superkul!
Trevlig stämning, trevliga människor och lite alkohol på det.
Förberedelserna var dock inte lika kul - spenderade 1h med att få i linserna vilket kändes lite sådär så det var tur att först Irma och sedan Louise kom lite tidigare för de fixade med det sista innan folk började droppa in.

Hade som sagt superkul, dock hände det några smärre incidenter.. För det första krossade någon ett fönster i trappuppgången och ingen ville erkänna vem det var.. Sen hade någon spytt i trappen och så har någon haft sönder toalettsitsen. Snällt nog torkade några upp spyan så jag slapp.. Men alltså fattar inte hur man som vuxen människa kan bete sig så här? Tänker speciellt på fönstret. Men det är bara att betala och se glad ut - några av dem som var här är snälla nog att bidra lite till fönstret men tycket faktiskt att om man nu råkar ha sönder något så kan man vara mogen nog att säga till.

Men hur som helst.. Tack för en riktigt kul kväll och speciellt tack till er som ställde upp lite extra!! Blir dock inga fester här på ett tag men tror att alkohol intaget igår räcker för ett tag framöver.